Wednesday, February 24, 2016

Cu drag, pentru Sonia

Am auzit povestea Soniei intamplator, acum vreo doua luni. Participam la un targ, era multa lume. Multa energie. Multi oameni frumosi, iar printre ei – o prietena care, din vorba-n vorba, mi-a povestit – pe scurt – despre viata unui copil curajos – Sonia.

Sonia este o fetita de opt ani, care s-a nascut cu inima pe partea dreapta, fara artera pulmonara. Si-a petrecut primii doi ani in spitale, a fost operata de trei ori pe cord, de doua ori in Germania, la Munchen, iar ultima data in SUA, la Boston. Doar ca are nevoie de o noua operatie in Statele Unite. Artera ei pulmonara trebuie inlocuita, fiindca Sonia creste. Ea trebuie sa primeasca o noua artera, mai mare, care ii va ajuta sangele sa ajunga in plamani.

Am inceput sa-mi rascolesc mintea si inima dupa idei. Imi doream sa o ajut. Dar nu stiam cum.

La un moment dat, am citit undeva ca adevarata putere este in unitate. Iar miracolul incepe atunci cand oameni isi unesc fortele pentru a ajuta. Asa ca, doar impreuna, am putea pune o caramida pentru crearea unui miracol numit "Inima Soniei".

De aceea, m-am gandit sa fac o campanie pe magazinul online. Toata luna martie, 50% din banii pe care-i platesti vor fi directionati spre Asociatia Sonia Maria, pentru a ajuta inimioara Soniei sa bata cu putere. Cred ca impreuna o vom putea ajuta pe Sonia.

Consider viata un dar. Un cadou pe care cei mai multi dintre noi il primesc gratuit, fara mare efort. Si, uite, o fetită a trebuit sa lupte din răsputeri pentru a respira, pentru a exista! Imi doresc sa o ajut intr-un fel. La urma urmei, nu degeaba am pictat indemnul "be kind to others"

Arta este accesibila si prezenta in viata de zi cu zi, creeaza o lume mai frumoasa, iar in luna martie, cu ajutorul tau, poate salva viata unui copil.

Pe parcursul intregii perioade voi completa povestea drumului pe care-l facem impreuna, pentru inima Soniei.

Recunosc, am emotii.


No comments:

Post a Comment